Menu not found
Menu not found

Bine aţi venit

De câteva decenii, munca mea de fotograf a servit ca un fel de capsulă a timpului pentru posteritate. Imaginile mele imortalizează momentele, evenimentele și sentimentele, care pot oferi mai târziu generațiilor o perspectivă asupra unei anumite perioade de timp. Amintirile și atmosferele păstrate de fotografii pot ajuta oamenii să înțeleagă și să aprecieze viețile generațiilor anterioare. În acest fel, munca mea de fotograf contribuie la moștenirea culturală a familiei și la păstrarea amintirilor din ziua nunții .
Fotografiile de nuntă joacă multe roluri importante în viața indivizilor, pe lângă faptul că surprind toate momentele celei mai importante zile din viața lor:

1. *Conservarea amintirilor: Înregistrează momentele, amintirile și sentimentele nunții, care devin experiențe de-a lungul vieții.

2. *Partajare și amintire: Ele ajută la împărtășirea bucuriei cu membrii familiei și prietenii care au participat sau dinpotrivă, nu au putut participa la nuntă.

3. *Moștenire de familie: fotografiile de nuntă devin amintiri care cuprind generații, transmitând istoria și moștenirea familiei. Astfel, ele devin material valoros pentru copii și nepoți

4. *Decor: Pozele de nuntă sunt adesea incluse în decorul casei, amintind persoanele din locuință de momentele importante ale „Zilei Mari”.

6. *Albume și cărți: Pe baza fotografiilor de la nuntă, este posibil să se creeze albume și cărți memorabile, pe care cuplurile și familiile lor, în general, le păstrează, răsfoiesc cu plăcere și retrăiesc amintiri.
Prin urmare, aceste fotografii de nuntă nu servesc doar la documentarea evenimentului, ci contribuie și la menținerea amintirilor și a relațiilor.